40 47 31 45 givesdal@gmail.com

Selskapsmeny

Middagsmeny på huset

Forretter:

Hissige reker Kr 85,-

på ruccola salat m/ urtedressing

Crostini Kr 85,-

med ostekrem og chorizopølse

Røykelaksfromasj Kr.85,-

m/ rømmedressing

Wrap Kr 85,-

med suldalskinke

Røykt andebryst Kr 95,-

på ruccola, appelsin og balsamico sirup

Priser for selskap på huset inkluderer:

Oppdekking med duker, servering og leie av lokalet.

Dere holder lys, blomster og servietter.

Hovedretter:

Glasert svinekam Kr 299,-

m/ saus. Potet og grønsaker

Sursteik/Oksesteik Kr 299,-

m/ saus. Poteter og grønnsaker

Lam/Hjort/Reinsdyrsteik Kr 319,-

m/ fløtesaus. Poteter og grønnsaker

Kalvemedaljong Kr 360,-

m/soppsaus. Potet og grønsaker

Helstekt oksefilet Kr 345,-

m/rødvinsaus. Poteter og grønsaker

Hjorteflatbiff Kr 360,-

med tyttebærsaus. Potet og grønnsaker

Desserter:

Cremebrulè Kr 95,-

med appelsinsalat

Panna Còtta Kr 95,-

m/bærcouli

Sjokolademousse Kr 95,-

Hjemmelaga is Kr 95,-

m/ bær

Dronning maud eller karamellpudding Kr 85,-

 

Snitter m/kaffe kr. 235,-

Koldtbord vanlig kr. 355,-

Koldtbord stort kr. 375,-

Tapasbuffet  kr. 390,-

Minnestund (snitter, kaker og kaffe) kr. 285,-

Klargjering kakebuffet inkl. kaffe kr. 55,-